Foorumi      -> Rekisteröidy tai kirjaudu sisään kirjoittaaksesi foorumiin!
Käyttäjänimi:
Salasana:


Rekisteröidy
Unohditko salasanasi?
Päävalikko -> Räpylöistä
JaakkoM / 04.06.2007 11:37:12
Morjes!
Löytyisikö liitolta tai joltain seuralta vanhoja/käytettyjä baseball räpylöitä? Baseball näyttää kiinnostavalta lajilta, mutta harmikseni turun seudulta ei kyseistä urheilulajia harrastavaa seuraa löydy. Siitä huolimatta tekisi mieli kavereiden kanssa kopitella ja tuo perus pesisräpylä ei oikein innosta. Jos liitolta tai seuroilta ei löydy, niin olisiko jotain luotettavaa sivua josta saisi tilattua kohtuu hinnalla? Kiitos kuitenkin jo etukäteen
PUUMAT / 06.06.2007 12:10:42
Tervehdys sinne länsirannikolle ! Turussa on aikojen saatossa toiminut pari baseball-seuraa. 80-luvun alussa Bases ja 90-luvulla Matadors.

Räpylöitä on ollut myynnissä ainakin pääkaupunkiseudun Stadiumissa, mutta ne eivät ole mitään hyvälaatuisia. Katso esim. Forelle.com tai Covee.nl, nahkaräpylänhinta about 50 EUR. Jos mailoja tarvitsette, niin meiltä löytyy vähänkäytettyjä alumiinisia.

Varmastikin liitolta jotain tukea (välineitä ja neuvoja) löytyy, jos seuran meinaatte laittaa pystyyn, kannattaa ottaa yhteyttä liiton puheenjohtajaan. Sen neuvon annan, että about parikymmentä kundia kannattaa haalia rinkiin, että homma pelittää. Ei muuta kuin tervetuloa inside the fences ja hit the ball !
JaakkoM / 06.06.2007 15:16:27
Kiitos tiedoista.

Joo täälläki päin suomea olen nähnyt jotain Franklin -merkkisiä räpylöitä jos oikein muistan, mut kuten sanoit niin ei ne kovin laadukkailta näyttäny.

Oon mä mailojaki miettiny et pitäskös semmonenki hankkii. Sanoit et teillä olis jotain vähänkäytettyi alumiinisii. Mihin hintaan myisit nyt vaiks yhen alkuun? Alumiiniset on kyl aika kalliit et en tiiä ostettaisko mut kysäsen nyt silti.

Seuran perustamisest sen verran et en tiiä riittääkö muilla pojilla intoa iha siihen asti, mut kyllä me pesistäki aika usein ollaan pelailtu ja nyt täsä loman aikana ku on enemmän aikaa ni ehkä useemminki. Baseball näyttää ja varmasti onki vähän enemmän tekniikkalaji ku pesis et tuskin niist "taidoist" mitä täl hetkel on, on paljon hyötyy baseball kentille. Mut treeniähä se kaipaa...
Jere / 07.06.2007 11:08:42
Jaakko, kerääppäs porukkaa kasaan ja tulkaa seuraavaan harrasteturnaukseen. Autollisella pääsette hyvin alkuun, ja me täällä Stadissa hoidamme loput vahvistukset. Räpsäkauppaakin pääsee varmaan tekemään.

Niin ja Terholle saivartelua: 90-luvun Turun joukkue oli blackstars, Matadorsit pelasivat Helsingissä tähtenään Mikko "Liima" Nikkilä.

PUUMAT / 11.06.2007 11:13:41
Jep,näin on sorry ! . Dementiaan viittaavaa