Foorumi      -> Rekisteröidy tai kirjaudu sisään kirjoittaaksesi foorumiin!
Käyttäjänimi:
Salasana:


Rekisteröidy
Unohditko salasanasi?
Päävalikko -> Kenttä
Sivu:   | 1 | 2 |
Tiger #7 / 20.06.2007 09:47:16
Quote:

Tämä palsta on paikka, jossa baseballista kiinnostuneet pystyvät keskustella keskenään mm. lajista. Ei täällä tehdään mitään SM-Liigaan koskevia päätöksiä, eikä liitto ei ole mitenkään velvollinen lukemaan, ja ei todellakaan reagoimaan, palstan sisältöä.

Jos haluat asiasi käsittelyyn, käy viralliset putket läpi (vaikka s-posti liiton puheenjohtajalle).

Ei ole mitään iso homma sulkemaan tätä keskustelupalstaa, jos jatkuvasti haukutaan toista tällä tavalla!!


Mä nimenomaan kirjoitin asiasta, jota ihmettelin/josta koitin vähän käydä keskustelua. Niin kuin kuulemma aikuisen kai tekevät...jos siitä joku pahoittaa mielensä, niin sitten on ehkä vaan parempi ettei lue palstaa.
Eihän me kuitenkaan enää olla niin kommunistivaltiossa, että mielipiteet ja niiden osoittaminen on kiellettyä, eihän..?

Ei keskustelupalsta voi olla tehty pelkästään sellasta happy family-meininkiä varten, kyllä aikuisten ihmisten pitää pystyä ottamaan vastaan myös kritiikkiä. Ketään en ole haukkunut, esittänyt vaan mielipiteeni eräästä pienestä epäkohdasta, joka on alkamassa paisua kohtuuttoman suureksi.

Sitten tuohon toiseen asiaan. Ei ole yksittäisen pelaajan asia (tässä tapauksessa mun) lähteä kirjoittelemaan liiton puheenjohtajalle. Sellaiset tehtävät kuuluvat seuran edustajille, jotka ilmeisesti eivät kuitenkaan saaneet tuolta taholta vastakaikua huolilleen.
Ei tiedossa / 20.06.2007 10:48:46
Quote:

Ketään en ole haukkunut, esittänyt vaan mielipiteeni eräästä pienestä epäkohdasta, joka on alkamassa paisua kohtuuttoman suureksi.


Jos asia on sun mielestä paisumassa "kohtuuttoman" suureksi, niin esitä perustelut asiaan. Kerro millä tavalla asia ilmenee, jne jne!!

Olisin erittäin kiitollinen jos pystyt kertomaan asiasta vaikka kasvotusten. Ei täällä Palstalla! Jos mielestäsi asia ilmenee ottelussa kahtena vääränä tuomiona tms niin siitä ei kannata mitään "joukkue-viha" ajatusta kehitellä. Joskus ne silmät on kierossa, tai jopa Catcherin pää saattaa olla pahan kerran tiellä.
Tiger #7 / 26.06.2007 14:26:32
Quote:

Jos asia on sun mielestä paisumassa "kohtuuttoman" suureksi, niin esitä perustelut asiaan. Kerro millä tavalla asia ilmenee, jne jne!!

Olisin erittäin kiitollinen jos pystyt kertomaan asiasta vaikka kasvotusten. Ei täällä Palstalla! Jos mielestäsi asia ilmenee ottelussa kahtena vääränä tuomiona tms niin siitä ei kannata mitään "joukkue-viha" ajatusta kehitellä. Joskus ne silmät on kierossa, tai jopa Catcherin pää saattaa olla pahan kerran tiellä.Olisin myös ollut erittäin kiitollinen, jos joskus olisit kiinnittänyt huomiota kun asiallisesti kasvotusten ko.asioista sulle sanoin, viime- ja tällä kaudella. Eli olen koittanut jo tästä puhua, mutta koska asia on tämän ketjun alussa olevista kommenteistasi päätellen vain pahentunut, ei ollut jäljellä muuta mahdollisuutta kuin kirjoittaa tänne.

Kyse ei siis ole mistään muutamasta yksittäisestä virheestä, niitähän mäkin teen pelaajana yhdessä pelissä enemmän ku kukaan tuomari kauden aikana. Mutta jos kiinnostaa keskustella lisää asiasta, suosittelen että tulet kyselemään henk.koht kasvotusten, kun kirjoitetun tekstin ilmaisuni ei ilmeisesti ole tarpeeksi hyvällä tasolla.
Sivu:   | 1 | 2 |