Foorumi      -> Rekisteröidy tai kirjaudu sisään kirjoittaaksesi foorumiin!
Käyttäjänimi:
Salasana:


Rekisteröidy
Unohditko salasanasi?
Päävalikko -> Huonoin tuomari koskaan, ainakin eilen
Doctor / 19.06.2007 10:19:33
Tervehdys palstan lukijat

Aattelin kirjoittaa palstalle eilisestä pelistä ja pelaajien kommenteista.

Eilinen peli oli kahden loistavaa Baseballia pelaavan joukkueen taisto. Lähinnä loistavia olivat syöttäjät! Rob ja Ville olivat hämmästyttäviä. Oli suorastaa ilo olla kentällä niin lähellä tuomitsemassa peliä.

Tarkka selostus: http://www.baseballfinland.com/tilastot/boxscore.php?gameID=444

Mut ta mikä sitten menikin pieleen? No jatkuva pelaajien urputus kaikesta mahdollisesta. Ymmärrän kyllä, että suukopua pitää olla ja se kuuluu peliin. Omalla perverssillä luonteellanikin nautin siitä, että vähän haastetaan tuomareita ja annetaan painetta. Mutta tämä tapahtukoon pelin aikana. Pelin jälkeen Eaglesin valmentaja intoutui verbaaliakrobatian vietäväksi ja kehui "that was the worst umpiring ever"! Näinhän se varmasti olikin ei siinä mitään. Mutta muistakaa nyt rakkaat rantasalmelaiset, että tämä on pihasarja SM-statuksella ei sen enempää. Tuomarit tekevät parhaansa, että saadaan pelit pelattua ja tuomiot ovat kohdallaan. En todellakaan haluisi alkaa heittämään ukkoja pihalle ja sitä kautta saamaan sarjan ja pelin aivan sekaisin. Näin pienessä sarjassa en toivo, että moisiin toimenpiteisiin tarvitsee turvautua.

Jäi vaan todella paskamaku suuhun eilisestä pelistä. Ei niin, että olisin erimieltä omista tuomioistani, vaan että pitää vielä lärpyttää turpaansa pelin jälkeen (Molemmat Eaglessin valmentajat). Opetelkaa poijat häviämään! Me olemme jo harjoitelleet sitä kuusi peliä putkeen, on muuten rankkaa

Kuten Pulla kirjoitteli taanoisessa viestissään palstalla ; kaikilla on mahdollisuus ruveta tuomariksi! Ja toivoisinkin, että kaikki urputtajat alkaisivat, niin minäkin tein.

Eli loppu kaneettina; Upea peli, mutta kenttätuomari oli huonoin mitä on Eaglesin catcheri/valmentaja koskaan nähnyt.

Vielä yksi taktinen vinkki Eaglesin suuntaan. Jos olette yhden juoksun päässä vastustajasta, ja peli on teillä hallussa, niin ei kannata tyhjentää penkkiä kentälle 8:ssa. Ja hävitä peliä, jos kerran häviäminen on noin rankkaa, että tupakoiminen sen rinnalla näyttää terveyden edistämiseltä.

Mutta vaikka vielä olisin Eaglesin pelissä tuomarina, niin voin vakuuttaa, että minulle ei jäänyt mitään hampaankoloon. Joten toivotankin teille menestystä loppukaudeksi!

T. Maailman ehkä huonoimman pääsarjan paskin tuomari.

p.s. Kirjoitin Suomeksi, kun kerran täällä ollaan. Kääntäkää ken haluaa.
Raffi / 20.06.2007 09:04:00
Mun mielestä sä teit ihan hyvää duunia, ei pahempaa kuin muut tuomarit! Se että syytetään tuomareita omista virheistä on urheilun yleinen ilmiö, katso esim. huipputason fudista...

Tärkein asia on se, että myyt tuomiot hyvin, eli älä selitä pelaajille miksi teit tietyn callin. Jos he huomaavat että olet epävarma, he heti aloittavat soittaa suunsa.

Ja jokaisesta joukkueesta löytyy tietyn määrän pelaajia, jotka eivät pysty kontrolloimaan omaa pettymystä. Itse olen sitä mieltä että kyllä voitaisi välillä heittää pelureita ulos, mulloin tämä vain pahenee ja pahenee. Joskus niille täytyy näyttää, kuka on pomo ja että
ilman tuomareita emme pelaakaan yhtään peliä!!

Meidän "coacheista" vielä sen verran, että ilmeisesti kaikki ovat tervetulleet istumaan meidän penkillä ja ohjamaan pelimme, aiempi kokemusta baseballin parissa ei tarpeellinen... Sieltä haukkutaan myös omia pelaajia tyyliin:"It`s not your job to tell the fielders where to go. You play third base, I coach!" kun yritin siirtää 2B-vahti lähempää 1B, koska oikeinkätiset löyjät olivat aina myöhässä Robia vastaan.

Kiitoksia tuomaroinnista!
Akira / 21.06.2007 09:39:42
Kun tästä tuomaroinnista kerran on kirjoitettu näin paljon niin laitampa tähän nyt positiivista palautetta eilisestä Tigers-IB:n pelistä.

Päätuomarina Jones hoiti hommansa jämäkästi ja varmasti. Kenttätuomarina ollut Kortelainen oli samoilla linjoilla. Vaikka pelissä tuli muutama tilanne joissa joukkueet olivat täysin toista mieltä tuomiosta tilanteesa ei kehittynyt mitään suurempaa näytelmää.

Kiitos tuomareille ja molemmille joukkueille rehdistä baseballista

Linkissä vanhoja myllyjä 80-luvulta

Linkki  
Tiger #7 / 26.06.2007 14:09:06
Quote:


Päätuomarina Jones hoiti hommansa jämäkästi ja varmasti. Kenttätuomarina ollut Kortelainen oli samoilla linjoilla. Vaikka pelissä tuli muutama tilanne joissa joukkueet olivat täysin toista mieltä tuomiosta tilanteesa ei kehittynyt mitään suurempaa näytelmää.


Just näin, oli tosi esimerkillistä toimintaa. Sama tyyli jatkossa niin on paljon mukavampi pelatakkin!!