Foorumi      -> Rekisteröidy tai kirjaudu sisään kirjoittaaksesi foorumiin!
Käyttäjänimi:
Salasana:


Rekisteröidy
Unohditko salasanasi?
Päävalikko -> Baseball-jengien sählyturnaus?
Jere / 17.01.2010 11:27:01
Löytyiskö kiinnostusta leikkimieliseen sabäturnaukseen baseball-porukoiden kesken? Edellisestä on aikaa jo sen seitsemän vuotta, mutta silloin ainakin oli oikein hauskaa.

Aika olisi vaikkapa helmikuun puolivälin kieppeillä. Salivaraukset ja tuomarit maksavat vähäsen, mutta tuskinpa kuitenkaan liikoja. Neljällä ilmoituksella alan järjestelemään, pohjilla on jo Expos ja XL5. Löytyykö muita kiinnostuneita?
Jere / 19.01.2010 11:28:13
Öö.. jos sähly ei kiinnosta niin miten olis lentis?

Meitsi on mielellään mukana organisoimassa myös indoor-baseballturneeta/leagueta pallomyllyyn, mutta siihen tarvii vetohevoseksi jonkun helsinkiläisen edustajan. Löytyykö tsemppiä?

Leary / 19.01.2010 16:45:43
Tsemii nyt! Kai nyt talvellakin voi jotain tapahtua? Eikös Puumatkin ole treenannut sählyä ankarasti ainakin viimeiset 10 vuotta, ja Bullets voi aina hakea zäbäammattilaiset MaKun riveistä ja väittää niiden pelaavan baseballia ens kesänä!

Pallomyllykin on niin loistava tila, että olisi sääli olla ratkomatta talvibaseballin valtiasta!
Tiger #7 / 21.01.2010 10:37:03
Quote:

Tsemii nyt! Kai nyt talvellakin voi jotain tapahtua? Eikös Puumatkin ole treenannut sählyä ankarasti ainakin viimeiset 10 vuotta, ja Bullets voi aina hakea zäbäammattilaiset MaKun riveistä ja väittää niiden pelaavan baseballia ens kesänä!


Rauhottukaas ny hätähousut, tosta ekasta viestistähän on vasta 4 päivää aikaa, tuskin täällä kaikki joka päivä näin talvella käy lukemassa..
Tigersilta oon kyselly lähtijöitä tohon sählyhommaan, mutta ei oo juurikaan vastauksia vielä emailiin tippunut, tässä vasta keräillään rivejä kasaan muutenkin. Muutama halukas ainakin jo ilmottanu alustavasti halukkuudesta, mut ootellaan nyt..
PUUMAT / 21.01.2010 11:58:22
moi, kyllä Puumista saadaan joku säbä/sählyporukka mukaan kisaamaan. Onko erikseen ikämiessarjaa !
tuomo / 25.01.2010 12:25:26
Jos ei sähly innosta tai lentopallo tuntuu liian naiselliselta niin...täällä saksan maalla on kehitetty jonkin sortin sisä-baseball..voi kai tätä muuallakin ola mutta en oo kyllä aikasemmin kuullu.

homma on seuraava:

Kenttä on n.puolikas jalkapallokenttä tai iso sisäsali..jossa on kuitenkin seinät..sitten pehmee pallo ja 6 pelaajaa kentällä per joukkue..

peli kesti 15 minuuttia ja max 10 lyöjän jälkeen vaihtu vuoro. normaalit palot sun muuta. kärkkyä tai varastaa ei saanu..mikä nyt on ihan ymmärrettävää. Pesävälit oli pienemmät kuin oikeesti jotta saatiin kenttä mahtuun..isommalla pesävälillä saattas toki tulla paloja enemmän. Syöttäjää tai catcheriä ei ollu..eli kotipesään juoksi aina tarvittaessa joku. pelit päätty aika iso lukuseesti mutta mitäpä sen on väliä.

Tuomari syötti siittä vierestä että palloon ny melki kaikki osuu ja saadaan peli tilannetta. Armottomista pesäpallo tyylisestä pomppu-lyönnistä sekä kattoon osumisesta seuras palo. ja yleensäkkin perus säännöt. Muuten pallo sai lennellä seinään..kunhan se tuli alas kentän puolelle. siittä sai ottaa kopin jos pysty.myös näpy oli laitoin. siinä si hikoiltiin ja juostiin niin maan pirusti..

Jokkueita tais tuossa tournamentissä olla 6 mutta kun pelit pelattiin nopeeta putkeen kaikki ehdittiin helposti pelata kaikki..oliskohan menny 6-7 tuntiin koko jupakka.
Peli oli varsin nopeetemposta ja sai juoksennella edes takasin..tiettyä hääsäämistä ja holtitonta pallon viskontaa sinne sun tänne toki oli havaittavissa mutta se nyt kuuluu baseballiin..

Ainoa miinus on nyt paripäivää ollut jokapaikan lihaskivut. Sählyssä sentään saa vetää pallon päätyyn ja odottaa että jos virkeet menee perään. siinä teille pakkasen ajaksi hupia..
Miättinen / 25.01.2010 16:17:22
Jos ei edes tuo sisä-Baseballi kiinnosta niin tässä ois seuraava vaihtoehto!


Linkki  
Tiger #7 / 28.01.2010 00:14:08
Quote:

Jos ei edes tuo sisä-Baseballi kiinnosta niin tässä ois seuraava vaihtoehto!


Hahhaa, tossahan on jo varteenotettava haastaja taskubiljardille
Parkkinen / 28.01.2010 01:47:29
Quote:

Quote:

Jos ei edes tuo sisä-Baseballi kiinnosta niin tässä ois seuraava vaihtoehto!


Hahhaa, tossahan on jo varteenotettava haastaja taskubiljardille


Taskubilis turnausta odotellessa. Suuri kunnioitus Jerelle jos jaksaa järjestää jotain keskelle harmaata mäkihyppykautta. Ei jaksa jokapäivä raahautua Herttoniemen mäkikeskukseen odottamaan omaa vuoroaan parinkymmenen asteen pakkaseen. Talvella aerobistä kestävyyttä hakiessani arvostan suuresti pallopelejä. Kuitenkin niin harvaan jäävät päivät jolloin löytäisin itseäni muualta kuin Herttoniemen hyppyriltä tai Mäkkylän kiekon harjoituksista. Nyt olisi oiva tilaisuus laittaa itsensä ja ystävänsä likoon joukkueensa maineen ja ``en kehtaa osallistua`` imagonsa nimissä. Vaikkei turnauksella haetakkaan varmasti huippusalibandyvalmentaksibaseballpiireissä-titteliä. Uskon motivaatiota löytyvän jokaiselta lähteä tekemään jotain sitä muuta silloin kerran vuodessa. Itselläni kassassa reilut kaksi joukkuetta säbäturnausta varten. Laji kuin laji niin mukana ollaan!

Rakkain terveisin
-Tapio Parkkinen-