Expos kohtaa Viron maajoukkueen
Julkaistu 2009-07-30 12:37:14

Hallitseva kuusinkertainen Suomen mestari valmistautuu SM-finaaleihin kansainvälisellä harjoitusottelulla. Sunnuntaina 9.8.klo 13.00 vastaan asettuu Kaivomestarin kentällä Espoon Keskuksessa (Kaivomestarinkatu 2) Viron maajoukkue.

Tämä on ensimmäinen kerta,kun Expos kohtaa virolaisen joukkueen, ja tarkoitus on että Exposin spring-training keväällä 2010 huipentuu vastavierailuun Tallinnaan.

Viron maajoukkue koostuu kahden seuran,Keila Pitbulls ja Keila Hummers pelaajista. Joukkueen mielenkiintoisimmat pelaajat ovat valmentaja/syöttäjä Tommy Markus, syöttäjä/outfielder Tauno Koppel ja vasta 15-vuotias infielder Tommy Corum.

Exposin kokoonpanossa esiintyvät mm. suomalaisen baseballin elävät legendat Nymark, Vartiainen, Salmenperä ja Liiri, sekä tulokaskaudellaan ennätyksiä uusiksi kirjoittavat Ville Saarman ja Juha Muukkonen.

- Kansainvälisiä pelejä on aina hauska pelata. Halusimme mahdollisimman kovatasoisen harjoituspelin ennen finaaleja, koska finaalivastustaja on varmasti vireessä välierien jälkeen, Expos-manageri Toni Pullinen kommentoi.

Kaikki suomalaisen ja virolaisen baseballin ystävät ovat tervetulleita katsomaan ottelua. Otteluun on vapaa pääsy. Paikalla on grilli kuumana, ottakaa omat grillattavat ja muut eväät mukaan.

Lisätietoja:

Expos kotisivut
Viron maajoukkue

Teksti:Toni Pullinen