Suomen Cup
Julkaistu 2010-09-14 06:06:38

Juhlavuoden 2010 Suomen Cup saatiin pelattua mukiinmenevässä säässä: vaikka pilvistä oli koko päivän, ei satanut ja oli kohtuullisen lämmintä.

Jo avausottelu näytti SM-sarjan ja Suomi-sarjan tasoeron. Muutamalla XL-5:n ja Icebreakersin pelaajalla vahvistettu Bullets - nimellä XL-uoti - käveli Angelsin yli jo lähes ensimmäisessä vuoroparissa.

Muissa otteluissa tasoero ei ollut näin huima, tosin Tsemppi oli selvästi syöttäjä/valmentajansa Ari Hattusen varassa. Notta harjoittelua lisää.

Puumien ja XL-uotin kohtaaminen sitten jo näytti aivan toisenlaiselta. Valitettavasti ottelu oli hieman liian lyhyt Puumien vanhalle dieselille, hyvin alkanut kiri jäi pahasti kesken. Hatunnosto kuitenkin hyvälle suoritukselle.

Finaaliin XL-uotia vastaan sitten saapui puolustava CUP-mestari Expos. Eipä siihen paljoa muuta tarvitse lisätä, ottelu päättyi sateen viimeinkin alettua ja yltyessä neljännen vuoroparin jälkeen tylyihihn 19-1 lukemiin.

CUP-pokaali on kuitenkin kasvattanut jo tiukat juuret Exposin palkintokaappiin, sitä ei saa sieltä ulos edes näytille palkinnonjakotilaisuuteen...

Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvällä urheiluhengellä pelattu turnaus. Nyt ensi kautta odottelemaan, entistä paremmalla mielellä.