Suomen Cup
Julkaistu 2010-09-14 06:06:38

Juhlavuoden 2010 Suomen Cup saatiin pelattua mukiinmenevässä säässä: vaikka pilvistä oli koko päivän, ei satanut ja oli kohtuullisen lämmintä.

Jo avausottelu näytti SM-sarjan ja Suomi-sarjan tasoeron. Muutamalla XL-5:n ja Icebreakersin pelaajalla vahvistettu Bullets - nimellä XL-uoti - käveli Angelsin yli jo lähes ensimmäisessä vuoroparissa.

Muissa otteluissa tasoero ei ollut näin huima, tosin Tsemppi oli selvästi syöttäjä/valmentajansa Ari Hattusen varassa. Notta harjoittelua lisää.

Puumien ja XL-uotin kohtaaminen sitten jo näytti aivan toisenlaiselta. Valitettavasti ottelu oli hieman liian lyhyt Puumien vanhalle dieselille, hyvin alkanut kiri jäi pahasti kesken. Hatunnosto kuitenkin hyvälle suoritukselle.

Finaaliin XL-uotia vastaan sitten saapui puolustava CUP-mestari Expos. Eipä siihen paljoa muuta tarvitse lisätä, ottelu päättyi sateen viimeinkin alettua ja yltyessä neljännen vuoroparin jälkeen tylyihihn 19-1 lukemiin.

CUP-pokaali on kuitenkin kasvattanut jo tiukat juuret Exposin palkintokaappiin, sitä ei saa sieltä ulos edes näytille palkinnonjakotilaisuuteen...

Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvällä urheiluhengellä pelattu turnaus. Nyt ensi kautta odottelemaan, entistä paremmalla mielellä.
Uutisarkisto: