Jones ehdolla SBSL puheenjohtajaksi
Julkaistu 2011-10-20 14:17:29

Tony Jones on kertonut olevansa käytettävissä SBSL uudeksi puheenjohtajaksi ensi viikolla (to 27.10.) pidettävässä SBSL syysvuosikokousessa. Liiton nykyinen puheenjohtaja Simopekka Vänskä ei asetu ehdolle.

- Haluan kerätä tiimin, joka kehittää lajia, Jones kertoo. - Kehittäminen ei välttämättä tarkoita jotakin suurta. Tärkeää on, että jotenkin kehittämistä tehdään, oli se sitten junioiritoiminnan tai Suomisarjan parissa.

Jones on estynyt osallistumasta itse syysvuosikokoukseen, joten hän pyytää kyselemään etukäteen hänen näkemyksistään tai muista askarruttavista asioista.

- Kuultuani Tonyn tarjouksesta puheenjohtajaehdokkaaksi minua askarrutti aluksi hänen muutaman vuoden takainen hyvin lyhyeksi jäänyt pj-kautensa, nykyinen puheenjohtaja Vänskä kertoo pohdiskeluistaan. - Tilanne oli tuolloin kuitenkin monella tavalla hyvin erilainen, joten uskoisinkin, että liitto saisi Tonystä hyvän puheenjohtajan nyt. Juttelimme Tonyn kanssa, ettei tämä mikään Putin-Medvedev -vaihto ole, joten mikäli innokkaita henkilöitä tehtävään ilmaantuu, niin kisaan mukaan vain.

SBSL sääntöjen mukaan liiton hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi vähintään kolme muuta henkilöä. Syyskokouksessa edustettuina olevat SBSL jäsenseurat valitsevat hallituksen. Hallituksen jäsenen, tai puheenjohtajan, tehtävästä kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä sekä jäsenseuraansa että Jonesiin tai Vänskään (mieluiten puhelimitse) ennen syyskokousta.

SV