Expos - odotuksia Eurocupin peleihin
Julkaistu 2013-06-19 23:11:19

Keskiviikkona Expos kohtasi yhden Eurocup turnauksen suosikkijoukkueista Moskovan Shudsor 42, minkä venäläiset veivät eivät niin yllättäen 16-3. Loppujen pelien suhteen voi Exposilta hyvällä syyllä odottaa enemmän. Venäläiset ja ukrainalaiset kohtaavat torstaina, ja sama toistunee finaalissa, jos homma etenee nuottien mukaan.

Mitään joukkuetta ei pidä aliarvioida, mutta serbit ja kreikkalaiset eivät ole vakuuttaneet tähän asti. Serbian joukkueiden ei ole havaittu ennenkään erityisesti loistaneen, mutta kreikkalaisten vaisuus on hieman yllättävää. Esimerkiksi pääosin aidoista kreikkalaisista koostunut (ei siis vain amerikankreikkalaisista) maajoukkue pelasi syksyn Haarlemin turnauksessa aivan kelvollisesti Italiaa vastaan (katsomosta havaittuna). Seurajoukkueet ovat kuitenkin eri kuin maajoukkue, vaikka tasot heijastelevatkin.

Exposilla on syöttäjistä vielä Liiri käyttämättä ja Harikkalakin päässee muutaman välipäivän jälkeen taas kummulle. Aivan realistinen ja kaunis tavoite olisi turnauksen kolmostila voitoilla torstaina ja perjantaina. Lyöntipuolen Expos osoitti maanantaina sujuvan, mikäli vastustaja ei kauheita tykkejä onnistu naftaliinista kaivamaan.
Uutisarkisto:
Kaikki uutiset