Antti Kumpulainen valittu Suomen miesten baseballmaajoukkueen päävalmentajaksi
Julkaistu 2016-02-05 12:02:59

Antti Kumpulainen aloittaa Suomen miesten baseball-maajoukkueen päävalmentajana 1.1.2016 alkaen. Antti on toiminut aiemmin maajoukkueen apuvalmentajana, viimeksi vuonna 2014 Suomen pelatessa viimeisintä EM -karsintaturnaustaan Sloveniassa ja sitä ennen vuonna 2002 Ruotsissa karsintaturnauksessa.

Maajoukkueen monivuotinen päävalmentaja Jere Kaistinen siirtyy sivuun valmennustehtävistä, johdettuaan Suomen viimeisessä turnauksessaan vuoden 2015 Baltic Openin voittoon.

"Jeren tulokset ovat todella huikeita ja tekeminen maajoukkueessa on hyvällä tasolla. Slovenian turnaus jäi minulle viimeiseksi maajoukkuetehtäväksi pelaajana ja toiminkin jo silloin osana Jere Kaistisen valmennustiimiä. Ajattelen pelistä melko pitkälle samalla tavalla Jeren kanssa, mutta painotuseroja toki löytyy. Tärkeintä on jatkaa rohkeaa peliä, sillä pelkkiä virheitä minimoimalla emme voita yhtään mitään. 'All in' on teemana joka ikisessä pelissä."

Sebastian Nymark toimii maajoukkueen apuvalmentajana ja Riku Katajamäki jatkaa joukkueenjohtajana.

Suomen baseball- ja softball-liitto esittää nöyrimmät kiitokset Jere Kaistiselle menestyksekkäästä valmennustyöstä baseball-maajoukkueen parissa.
Uutisarkisto: